Underholdning mens du venter på tur i ringen

ridskola2Det er morsomt å ri, men på en rideskole kan det også være mye venting. Man kan selvsagt følge med på de andre rytterne, og kanskje lære noen triks av dem, men det er også mye annet som kan korte ned ventetiden mens man venter på sin tur i paddocken. I dag kan mobilen brukes til veldig mye, og mange surfer på nettet eller hører på musikk på mobilen. Man kan også sende meldinger, besøke sosiale medier eller oppdatere bloggen sin.

For lesehesten

En god bok er også fin underholdning, og man trenger ikke å ha med en bok hjemmefra for å lese. Det finnes veldig mange boksider på nettet, der man enten kan kjøpe e-bøker til en billig penge, eller laste ned bøker helt gratis. Har man en e-bok på mobilen, har man underholdningen med seg overalt, og kan lese hvor som helst. Det er ikke bare nye bøker som finnes som e-bøker. På nettet finner man også mange klassikere, så alle finner noe de liker. Sjekk også ut gratis magasiner på nettet.

Er du en spenningssøker?

Spill på nettet er for mange toppen av underholdning. Man kan finne hesterelaterte spill, og teste lykken på Good Girl Bad Girl og andre morsomme spilleautomater. Spill på nett finnes i fleng, selv om man kanskje ikke er gammel nok til å registrere seg hos nettkasinoene. Spill med hester som tema finnes det en del av, og vi kan nevne Star Stable som ett av dem, og Ridehuset og Horse Farm Assistant som eksempler på noen av de du finner på nettsiden Gratisspill.no. I tillegg finnes det er mange hundre spilleautomater som kan testes som gratisspill, med og uten dyr i fokus.

Mye å velge mellom

Nettet bugner også av konkurranser. Noen konkurranser er basert på ren flaks, mens andre krever at man skriver tekster eller svarer på spørsmål. På Konkurransenett.no finner man en mengde konkurranser man kan delta i, og kanskje man til og med vinner noen fine premier. En annen nettside man kan besøke når man venter, er YouTube. Der finner man ikke bare morsomme og rare videoer, man finner også mange nyttige videoer. Er man interessert i hester, kan man finne videoer med informasjon om hester, tips til ryttere og så videre.

Tenk utenfor mobilen!

Selv om mobilen er en fin underholdningsmaskin, kan det noen ganger være fint å legge vekk mobilen, og gjøre noe helt annet. Mange gamle spill krever lite utstyr. Man kan spille bondesjakk eller yatzy sammen med andre ryttere som sitter og venter. Da får man både god underholdning, og man lærer å kjenne de andre litt bedre. Det kan jo være flere som sitter og kjeder seg, og da er det morsomt å gjøre noe sosialt. Mange brettspill finnes også i praktiske reiseversjoner som passer i jakkelomma. Det er altså ingen grunn til å kjede seg selv om man må vente på tur.

Privacy Policy