Svenske travbaner

Travlandet i øst

åbySverige har en noe lenger historie når det kommer til trav enn Norge, derfor har de også flere travbaner enn her i landet. Norske hester har dog vunnet nesten like mye som svenske, derfor har også nordmenn tjent store penger på trav gjennom årenes lange løp. Totalt sett har de hele 33 travbaner i Sverige, fra sørspissen i Jägersro til de nordlige viddene ved Boden. De mest kjente travbanene i Sverige er dog på Halmstad, noe lenger sørover langs E6 enn Gøteborg, samt Solvalla og Eskilstuna ved Stockholm. Det er der de største turneringene blir skutt i gang, og dit de fleste travelskere tar turen når de vil følge med på hester spurte av gårde i kampen om de prestisjefulle premiene. Dessuten har hver eneste travbane i Sverige sin egen velbygde, brukervennlige hjemmeside. Der kan du finne ut om hotellene i nærområdet og det generelle utvalget av underholdning i og rundt travbanen. Med utfyllende informasjon om de ulike løpene som finner sted, er det alltid ganske enkelt å lese seg opp på alt du trenger å vite i forveien.

Styrtrike hester

980Svenske hester har kjørt inn over en milliard kroner totalt sett, og de mestvinnende svenske travhestene ligger en god del millioner foran de norske favorittene. Dermed har du en god del penger å hente på svenske travbaner, om du er travfrelst som så mange andre her i landet. Husk at det er viktig å lese seg opp på travtips og vite nøyaktig hvor du skal investere pengene dine, slik at du får så stor avkastning som mulig. På nettstedet casinovinneren finner du grundig informasjon som vil hjelpe deg med å finne frem til favoritthesten, samt nettsider som tilbyr de beste oddsene online. For tiden er de to mest kjente svenske travhestene Victory Tilly og Järvsöfaks, begge utrolig kjente i travmiljøet. Bare Victory Tilly har kjørt inn over tretti millioner svenske kroner, nesten tre ganger mer enn den mestvinnende norske travhesten Bork Rigel. Vi kan dog også skryte av Steinlager, en norsk legende som kjørte inn over ti millioner kroner, og som i en lang periode ble regnet til å være den fremste travhesten i Europa.

Sats penger hjemmefra

Før i tiden ble man nødt til å reise fra travbane til travbane for å følge med på hestene og satse penger på sine utvalgte favoritter. Nå om dagen har det blitt mye lettere å tjene penger på trav. Man trenger nemlig ikke gå ut døra engang! Alt du trenger å gjøre er å finne en solid aktør på nettet å forholde deg til, noe vi har forklart ovenfor. Legg dog også merke til at mobile oddssider er på fremgang, altså vil du lett kunne satse penger fra mobilen eller nettbrettet, uansett hvor du befinner deg.

Privacy Policy