Champion of the Track

NetEnt er ett av verdens mest kjente selskap når det kommer til utvikling av spilleautomater. Hver enste maskin de lanserer er heftig, grundig lagd, med 3D-grafikk og nydelige detaljer. For deg som er glad i hester og travsport har de nylig lansert en nydelig automat med navnet Champion of the Track. Ord kan egentlig ikke beskrive denne moderne spilleautomaten, derfor er det best at du bare prøver den ut så fort som mulig. Her handler nemlig alt om hester, kusker, pokaler, og mest av alt om tid. Den har 30 gevinstlinjer og veldig brede innsatsmuligheter, altså vil du enkelt finne et passende nivå å spille på. Spillskjermen ser helt utrolig ut, fylt med detaljer fra livet til travelskerne. Brukervennligheten er på topp, akkurat som med andre spill fra NetEnt. Dessuten har Champion of the Track såpass mange spesielle funksjoner og detaljer at du vil bli revet med. Glem tiden, glem omverdenen. Bli oppslukt av denne nydelige spilleautomaten og følg deg ett nivå over de som står og venter på hvert singelt race på travbanen. Her kan du bli en ekte travekspert fra komforten av din egen stue!

champion-of-the-track-logoChampion of the Track har så mange kule detaljer at vi ikke klarer å liste dem alle opp her. Det beste du kan gjøre er å finne Champion of the Track hos det ekstremt populære, skandinaviske nettcasinoet LeoVegas, der du dessuten får en bra velkomstpakke som ny spiller. LeoVeas fokuserer nemlig på spillernes velvære, og kommer ofte med skreddersydde tilbud, i motsetning til større spilleportaler som ikke har tid til å snakke med hver eneste spiller.

Champion of the Track vil gi deg et ordentlig innblikk i livet som kusk eller hesteeier, for det er en rekke ting man må følge med på. Spilleautomater gir dessuten ut store gevinster (opptil en million kroner om gangen hvis du spiller med maksimale innsatser), samt gratisspinn i hopetall. Bonusspillet tar deg faktisk med til travbanen, og du får se hestene spurte om kapp. Litt hell, så vinner du ekstra penger der også. Krev inn pokaler og utmerkelser, så vil du se spillekontoen din bli større og større. Prøv ut Champion of the Track i dag om du har interesse for hester og trav. NetEnt gjør hver sin spilleautomat til en fantastisk opplevelse.

Privacy Policy